M

Sat, Jan 11, 2020 4:41 PM

iPad app stopped working

The iPad app was updated today and it no longer works.  The three "buttons" for OFF, HOME and AWAY and invisble.  They don't respond when you tap them.

The android version works well.

12 Messages

Il y a 3 y

Same on both my iOS devices. Very frustrating.

12 Messages

Il y a 3 y

Same for me on my iPhone that was updated today but my iPad hasn't been updated yet so still works with the older app.

171 Messages

Il y a 3 y

I just checked wife's iPhone.  Simplisafe app seems to be working there.

And added Simplisafe app to my iPad.  It works there.

6 Messages

Il y a 3 y

This needs to be escalated, ridiculous!

6 Messages

Il y a 3 y

And just to keep bumping this, the app version that is broken is v2074.8.8. I emailed customer support about this, curious to see what happens.

Advocate

 • 

541 Messages

Il y a 3 y

Apparently there is an issue with the update for the app, which is why i haven't done the update because I have been seeing where people have been having issues since the update so i said i will not update our apps till they fix whatever problem it is. As of now ours are working but once again I have not updated the app.

292 Messages

Il y a 3 y

Works fine for me.

171 Messages

Il y a 3 y

As I mentioned above I just added Simplisfe iOS app to iPad today.  So it's likely lastest app.

6 Messages

Il y a 3 y

Yes, same here (wish I'd seen this before I updated) - got home today and couldn't get in my house (well, I did eventually dig out the keychain remote, but wasn't expecting to need it)

Hoping this will be fixed quickly!

(Editing to add that I did uninstall and reinstall the app and then it worked - will see if it continues to work...)

1 Message

Il y a 3 y

My Iphone updated the Simplisafe app yesterday afternoon. The app worked normally in the morning, but in the afternoon, the buttons were faded out and wouldn't work. Have contacted tech support. This NEEDS to be resolved ASAP!!!!!!!

1 Message

Il y a 2 y

Just why mine does not work either after update